Klassiske Uggs på salg Match din stil

Saint Valentine ’s Arbejdsdag er i nærheden. Alle forbereder nogle gaver til specifikke tilbeder til ens elskede. Roser, chokolader er de evige gaver til Valentinsdag. Men keder du de uforanderlige gaver? Vil du have noget særligt?

Argyle Ugg Strik Støvler – Dette er en ny måde at strikke støvler fra ugg Australia på dette år (2009).? Det har en strikket argyle prøve, med et traditionelt udseende og yderst behagelig virkelig føler.

Du kan følge stiludviklingen fra det, du ser på tv, film, butikker eller endda landingsbanen, men du skal have en særpræg personlig følelse af mode. Din individuelle stil definerer hvem du er, afslører din karakter.

Åh, den søde livsstil. Lav din verdens sødere med Dolce Vita Elton Flat Ankle Boot. Det er vintage imponeret af brunt læder. ‘ Den har en foldover, snørebånd og spænde dybde. ‘Den spidsede tå er smuk og unik. Med en en-tommers stablet hæl, bære denne støvle med mørke denim og en attraktiv halter. Du vil tale om byen med denne støvle. En polstret indersål og læderbaseret beklædning gør denne korte støv behagelig. ‘Med en gummisål er den eneste faktor, du vil glide på, sætninger til at forklare, hvordan denne sko har tendens til at få dig til at føle dig virkelig.

Selv om der er talrige mærke navne på Ugg stylede støvler, produceres de førende kvalitetstyper af tvilling konfronteret fåreskind med en fleece indeni og en garvet ydre hud, selv om nyere grå / skiferfarvede uggs bliver til ekstremt pouplar.

Lad ikke dine ugg støvler stå i sneen. Sikker på, at de ser godt ud med dit sneudstyr, og de er meget meget varme, men det er først, indtil den våde sne kommer ind i dem. Så føles det som om din fod lige så godt er bundet til to isblokke. godt. Overhovedet overveje jeres støvler på ferie med dig og bære dem i lodgen ved baren til aftensmad, men sørg for at holde dig ude af sneen.

Hvis du tilfældigvis får dem tilsmudset og kræver at vaske dem, skal du gøre følgende: Våd hele støvlen i køligt drikkevand. Brug en shampoo og balsam til fåreskind. Rens hele området helt og jævnt. Når du har vasket og skyllet i koldt drikkevand, skal du holde dem i vaskemaskinen, spinde i et par minutter for at slippe af med det ekstra vand. Omforme ved at lægge papirhåndklæder inde og lade dem tørre langsomt. Må ikke tørre i umiddelbar varme eller sollys, det kan få dem til at gå hårdt og knap.