b UGG Australia billigt online p

UGG Australia er ugg sko trods navnet et amerikansk brand, der producerer og slger alt i freskin lige fra stvler til tasker og tj. UGG Australia er bedst kendt for sine klassiske, unisex freskins stvler med fleece p indersiden og en garvet ydre overflade. De blev lnge forbundet med surfingkulturen, idet surfere i 60 og 70’erne brugte simple freskinssko i stedet for hndklder. Efter flere timer i vandet var behageligt og varmt fodtj perfekt til kolde og vde fdder. Det var ugg australia støvler en sdan australsk sufer ved navn Brian Smith, der startede virksomheden i Californien i 1978. I lbet af 80 og 90’erne voksede skoenes popularitet som vinterstvle og hjemmesko, og i starten af 2000’erne oplevede brandet et boom, hvor skoene og ikke mindst stvlerne blev en del af modebrandche. I dag bliver UGG’s brugt over hele verden af bde brn og voksne. Der bliver fremstillet sko i alle stilarter fra klipklappere med og uden kilehl til sneakers. Dét der ugg fluff clog startede som et ugg boots danmark niche produkt, er nu blevet et must have i alle hjem. UGG Australia har dog ikke mistet sit koncept og slger stadig de blde stvler og hjemmesko i en lang rkke farver og former.