Den nye kolleksjonen p

Da Brian Smith tok med ugg støvler børn seg stvlene til USA kte UGG Australia ugg støvler sakte, men sikkert i popularitet. P begynnelsen av 2000 tallet var UGG Australia p alles lepper og stvlene p alles ftter. Mange stjerner har brukt dem flittig og har ftt muligheten til designe UGG boots til veldedige forml. Liv Taylor, Eva Longoria, Jessica Simpson og Sharon Stone er blant kjente ugg sutsko stttespillere.

Selv om UGG Australia hovedsakelig lagde stvlene for strandbruk, frte den overveldende suksessen til at merket ogs startet opp produksjon av vinterstvler. UGG Australia garanterer at du aldri har flt ugg støvler københavn noe s komfortabelt og mykt som en lammeskinnsstvel. I senere tid har UGG Australia utvidet sortimentet og selger n behagelige tfler, hansker, stvletter, vesker og sandaler alt basert p materialene lammeskinn og lammeull. Her hos Zalando har vi samlet alle vre favoritter i et stort utvalg. H.